Wie zijn wij?

ProMeijer is een jong, dynamisch en gedreven adviesbureau dat uw kostbare tijd, energie en geld niet zal verspillen. Onze ambitie is het continu zoeken naar innovatieve oplossingen, waarbij procesoptimalisatie een vast uitgangspunt is. Wat onze opdrachtgevers in zowel de zakelijke als de particuliere sector blij maakt? Dat is het feit dat wij een resultaatgerichte aanpak hanteren, waarbij budget, tijd en kwaliteit altijd centraal staan en onder normale omstandigheden nooit overschreden worden.

Wat doen wij?

ProMeijer zet per project de daarvoor benodigde expertise in en ontzorgt u binnen elke fase van het bouwproces. Wij hebben binnen elke sector expertise opgebouwd op het terrein van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De afgelopen jaren hebben we onder andere het bouw- en projectmanagement uitgevoerd voor scholen, woningen, kantoren, buurthuizen en sportaccommodaties.

Naast bouw- en projectmanagementdiensten kunnen wij onze expertise onder andere inzetten voor het geven van onafhankelijk bouwadvies, het uitvoeren van bouwkundige keuringen of het adviseren op het gebied van bouwkosten. Ook adviseren wij op het gebied van strategisch vastgoedbeheer en helpen u met de implementatie hiervan.

Deeltijd expertise nodig?

Bent u op zoek naar deeltijd ondersteuning? Of zoekt u een professional die een tijdelijke vacature of functie moet invullen? Dat kan! ProMeijer heeft veel ervaring en goede referenties. Bij elk project maken we voor u een plan op maat. Daarbij hanteren we drie belangrijke randvoorwaarden die leidend zijn bij elke opdracht: budget, tijd en kwaliteit . Wij zijn u graag van dienst bij het tijdelijk ondersteunen van uw bouwteam. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Hoe werken wij?

Bij elk project hanteren we drie belangrijke randvoorwaarden: budget, tijd en kwaliteit. Wat betekent dat voor u in de praktijk? Wij analyseren en optimaliseren de processen en maken zo uw plan op maat. Met onze aanpak verkorten we de doorlooptijden en halen we de meest optimale kwaliteit uit het gestelde budget. Dit levert u per project een kostenreductie op van gemiddeld 10%. Ook faalkosten minimaliseren we zoveel mogelijk, door duidelijke afstemming en communicatie met alle betrokken partijen. Zowel intern als extern.

Wilt u nader kennis met ons maken? Graag! Wij ook met u!

Neem gerust contact op met ing. Robert Meijer op nummer 06 – 43 02 15 52 of vul het contactformulier in.

Recente projecten